انتخاب قلم نوری مناسب
امروزه استفاده از قلم های نوری بدلیل کاربری آسان و داشتن مزایای بسیار زیاد برای افراد طراح ، معمار و گرافیست بسیار رواج پیدا کرده، اگر شما هم جزو این افراد هستین که قصد خرید قلم نوری رو دارید تو این پست بهت میگم چه فاکتورهایی رو برای خرید باید مد نظر داشته باشید.
نوع کاربری
اول از همه برای خودتون مشخص کنید که قلم نوری را برای چه کاری لازم دارید؟! ادیت عکس، نقاشی دیجیتال، گرافیک، تدریس اینجوری یک قدم جلو می وفتید.

سایز پد گرافیکی

دومین عامل این هست که کدوم سایز برای کاربرد مورد نظرتون مناسب تر و راحت تره می باشد و یا اینکه فضای کافی برای استفاده از قلم نوری با چه سایزی رو دارید.
نوع اتصال
این خیلی موضوع مهمی است که قلم نوری سیمی باشد یا بدون سیم ؟ به نظر من بستگی دارد در چه فضایی کار میکنید آیا وجود سیم جلوی دست و شما رو میگیرد یا نه و نکته دوم که حائز اهمیت هست این هست که قلم نوری های سیمی نیاز به شارژ ندارد و تا هر زمانی میتوانید استفاده کنید اما قبم نوری های بیسیم قابلیت شارژ دارند و به مراتب یک محدوده زمانی برای استفاده دارند.

رزولوشن قلم

کیفیت قلم و صفحه که با LPI مشخص می شود هر چه این عدد بالاتر باشد خروجی کار بهتر خواهد بود برای دوستانی که کار حرفه ای انجام میدهند LPI بهتره بالای 5000 باشد.
سرعت انتقال داده
سرعت انتقال که با RPS مشخص می شود، در واقع این پارامتر هرچه بیشتر باشد، شما با تاخیر کمتری در زمان دستور تا اجرای آن بر روی نمایشگر یا همان پد قلم مواجه می شوید. عدد این فاکتور هم باید بالای 200 باشد.

حساسیت به فشار و زاویه

اگر قلم شما دارای حساسیت به فشار بالاتری باشد، دقت آن قلم در اندازه گیری فشار و ایجاد تغییر در ضخامت و رنگ خط کشیده شده بیشتر خواهد شد. باید بگوییم که حساسیت به فشار به معنای قابلیت فشار بیشتر نیست بلکه به منظور عکس العمل درست تر و متناسب با همان مقدار از فشار است . اگر بخواهیم به شیوه ای دیگر این موضوع را بیان کنیم باید بگوییم که فشار قلم بر روی پر طیف گستردهای از ضخامت و تنالیته رنگی را که کشیده میشود امکانپذیر میکند و همین موضوع میتواند سبب شود که طرحی که شما ایجاد می کنید، بهتر از دیگر طراحی ها دیده شود.
کلید های میانبر
ینکه چه کلیدی مناسب هر استادیا پژوهشگر یا هنرمندی است را نمیتوان بهصورت کلی بیان نمود و تنظیم کرد. لذا دقیقاً بر اساس تکنیک این دکمهها خصوصی سازی میشوند. بهطور مثال برخی طراحان همیشه دکمه بالایی قلم را روی Right Click و دکمه پایین را روی Undo تنظیم میکنند. گاهی اوقات دکمه پایین قلم را برای انتخاب بین یک pen و یک ابزار دیگر خصوصی سازی میکنند. همیشه استادان دانشگاه یک دکمه را برای سوئیچ کردن بین دو رنگ قرمز و مشکی استفاده میکنند تا برای دانشپژوهان گویاتر باشد. این بستگی به نوع استفاده کاربر میباشد.
