بررسی دوربین گوشی Galaxy A55
کمپانی کرهای سامسونگ برای گلکسی آ55 دوربینهای با کیفیتی قرار داده و با توجه به قیمت موبایل در بازار جهانی کاملا انتظار میرود که دوربینهای خوبی در این گوشی قرار گرفته باشد. گلکسی a55 روی پنل پشتی به 3 دوربین متفاوت و روی پنل جلویی هم که مطابق انتظار دارای دوربین سلفی است.
دوربین اصلی این گوشی کاملا شبیه به گلکسی a54 دارای سنسوری 50 مگاپیکسلی با لنزی از نوع عریض (wide) است که گشودگی دیافراگم f/1.8 دارد و حسگرهای تشخیص فوکوس خودکار (PDAF) و لرزشگیر (OIS) هم مطابق انتظار برای این دوربین به کار رفته است.
زمانی که با دوربین اصلی این گوشی در نور روز عکاسی میکنید، متوجه درصد بالایی از کیفیت مرز رنگ بندی سوژهها میشوید. عکسها وضوح بالایی دارند و رنگها در آن بالاترین شباهت را به رنگهای واقعی دارند. در حقیقت عکسها سرزنده هستند و در مجموع حس خوبی از عکس را به شما انتقال میدهند.
تو بخش دوربین، سامسونگ برای A55 مجموعه 4 تا دوربین زیر رو در نظر گرفته: • دوربین اصلی واید 50 مگاپیکسلی • دوربین اولترا واید 12 مگاپیکسلی • دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی • دوربین سلفی واید 32 مگاپیکسلی
عملکرد دوربین اصلی
دوربین اصلی به یه سنسور 50 مگاپیکسلی واید با لرزشگیر اپتیکال OIS مجهز شده که میتونه عکس های جذاب و سر زنده ای رو تو شرایط نوری مناسب براتون ثبت کنه. عکس هایی که با دوربین اصلی A55 گرفته میشه رنگ های زنده و نزدیک به واقعیت در کنار جزئیات خیلی خوب و روشنایی خوب دارن.
کنتراست رنگی خوب که در کنار پردازش تصویری هوشمند خوب این گوشی در رنگ ها ایجاد میشه یه جاهایی واقعا شما رو به وجد میاره، یه جاهایی ممکنه اغراق در رنگ ها رو حس کنین که در اکثر مواقع نتیجه دلچسب تری به کاربر القا میکنه.
وجود پیکسل های بزرگتر در دوربین اصلی هم باعث میشه تجربه عکاسی در نور کم با A55 به عنوان یه میان رده رضایت بخش باشه. عکس هایی که تو محیط های کم نور مثلا شب در خیابان گرفته میشه نویز کنترل شده تری دارن و جزئیات خوبی رو توی عکس ها میتونید ببینید.
عکس شب دوربین اصلی
عملکرد دوربین اولترا واید
چسب دوطرفه در واقع نوعی نوار چسب است که در برابر فشار حساس است و هر دو طرف آن با ماده چسبنده پوشش داده شده است، که این محصول باعث چسبندگی بین دو سطح می شود به نوعی در آخر کار قابل رویت نیست و باعث می شود که کیفیت، تمیزی و دقت کار در محصول نهایی بالا رود، این چسب از ضخامت های مختلفی برخوردار است و در انواع متنوع نیز تولید می شود که هم برای کارهای سبک و هم برای کارهای سنگین کاربرد دارد.
عکس شب دوربین اولتراواید
دوربین دومی که برای گلکسی آ55 در نظر گرفته شده، دوربینی با سنسور 12 مگاپیکسلی از نوع اولتراواید یا همان فوق عریض با گشودگی دیافراگم f/2.2 است. یکی از اصلیترین مشکلاتی که همواره هنگام عکاسی با دوربین اولتراواید سایر گوشیهای میان رده سامسونگ قرار داشت، نبودن مرز بندی دقیق میان سوژههای بهم چسبیده با رنگهای متفاوت بود که در گلکسی آ55 به طرز قابل مشهودی این مشکل حل شده است.
دوربین اولترا واید 12 مگاپیکسلی یه افت کیفیت محسوس نسبت به دوربین اصلی داره. اما این موضوع هیچ اثری تو خروجی نهایی که از عکس های دوربین اولترا واید این گوشی داریم نمیذاره.
عکس هایی که با دوربین اولترا واید A55 گرفته میشه، تو این بازه قیمتی کیفیت خیلی خوبی داره. عکس ها شارپنس، جزئیات و روشنایی خیلی خوبی دارن و رنگ ها تا حد امکان حالت طبیعی خودشون رو حفظ میکنن. با توجه به اینکه خبری از لرزش گیر روی دوربین اولترا واید این گوشی نیست، ممکنه گاهی کناره های عکس های اولترا واید حالت نویزی پیدا کنه.
عملکرد دوربین ماکرو
دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی هم عملکرد قابل قبولی داره، قابلیت فوکوس خودکار روی دوربین ماکرو کارش رو تا حدودی به خوبی میتونه انجام بده ولی اگه عکس های با کیفیت تری نیاز دارین، نیاز به صرف کمی زمان بیشتر با تنظیم دستی فوکوس دارید. اما این زمان و انرژی ارزشش رو داره و میشه جزئیات خوبی رو تو عکس های ماکرو ثبت و مشاهده کرد.
عملکرد دوربین سلفی
حالت پرتره A55
قدرت Blur دوربین a55 تقریبا مناسب و قابل قبول است؛ اما حقیقت اینجاست که برای دریافت بهترین حالت پرتره هنگام عکاسی با حالت پرتره با دوربین اصلی باید به سوژه نزدیک شوید؛ چرا که در طی تست و بررسی مشخص شده که با دور بودن از سوژه دوربین تا حد بالایی میتواند به مات کردن سمت چپ تصویر بپردازد. در طی عکاسی با حالت پرتره اگر به تصاویر دقت کنید؛ معمولا عناصر سمت راست سوژه از نظر حسگر همراه با سوژه حساب میشوند و کمتر یا حتی اصلا مات نمیشوند و بیشتر مات شدن در سمت چپ سوژهها دیده میشوند.